Friday, January 30, 2015

Rtanj je star 500.000 godina!


Mjerenja Centra za istraživanje i ekologiju „Duh Rtnja“ ostavila su naučnike bez dileme da se radi o planski organizovanom oblikovanju. Oni pretpostavljaju da je piramida nastala pre čak 500.000 godina, a da ju je sagradila „unija galaktičkih civilizacija“.

Saša Nađfeji, izvršni direktor i jedan od osnivača centra, je ubeđen da je Rtanj, zapravo, asimetrična trostrana piramida čiji je odnos dužina krakova vrlo pravilno definisan i da je ispoštovano previše pravila gradnje piramidalnih struktura da bi se oblik i položaj planine pripisao „poigravanju prirode“.

"Najduži krak piramide koji se pruža ka severu dugačak je tri kilometra, jugozapadni je dugačak kilometar i po, dok se krak ka jugoistoku pruža na 0,75 kilometara. Primetićete da je ovde zastupljen odnos 4:2:1, a prosto je neverovatno da se identičan odnos javlja i u razlici nadmorskih visina početnih i krajnjih krakova piramide. Rtanj takođe ima nagib identičan onom na piramidi Meseca u Meksiku, kao i uglove koji se poklapaju sa Keopsovom piramidom ‘" - objašnjava istraživač.

Prema Teslinom patentu, instrumentom zvanim ‘’Orao’’ utvrdili su da se ispod planine nalaze jezera, veoma bitna za energetiku piramide, dok je profesor doktor Zoran Kocić, takođe član našeg tima, istim tim instrumentom dijagnostikovao je podzemne šupljine u Visokom.

"Najstarija civilizacija na Zemlji ih je gradila u skladu sa stupnjem svog razvitka, a trostrane piramide su pomagale u uzdizanju duhovne energije. Kasnije su građene četvorostrane "- tvrdi naš sagovornik.

On blagotvorno dejstvo čuvenog rtanjskog čaja, kao i bujanje prirode na „krovu Srbije“ objašnjava „čvorištem energije“ koju Rtanj emituje.

"Sudarom pozitivne i negativne organske energije dolazi do reakcije koja blagotvorno deluje na ljude, životinje i okolinu. Čuvene svetleće kugle koje mnogi tvrde da su videli su verovatno posledica pražnjenja Rtnja usled takvog energetskog naboja" - kaže izvršni direktor „Duha Rtnja“ i dodaje da im ljudi često prijavljuju neobične svetleće pojave koje se ukazuju iznad ove planine.

Nađfeji tvrdi da su na zemlji sagrađene samo tri trostrane piramide, od kojih je jedna Rtanj, druga se nalazi na Antarktiku, a treću je „progutala zemlja“.

Izjave preuzete sa sajta ALO.rs

5 comments:

  1. Bila sam na Rtnju 11 dana, u Augustu 2013 i popela se na vrh sa grupom u kojoj sam bila prisutna i slusala razne price i istrazivanja o mjestima sile na Rtnju i oko njega..
    nazalost osim prijatnih utisaka koje imam bilo gde u prirodi nisam nista posebno dozivjela od tih fantasticnih prica.Ni jedan vanzemaljac se nije pojavio da me usreci svojom posetom makar izdaleka. Nisam videla ni bujno raslinje na planini. bilo bi lijepo da je bilo hlada dok smo se penjali 2 sata do vrha a sunce je przilo.. i neznam gde beru rtanjski caj, ali cinjenica je da ga naberu negde..ali gledala sam iduci prema vrhu ne bi li videla grmice caja ali nisam..vrh Rtnja je skoro pust sa slabom vegetacijom , travom i stalnim vetrovima su puhali kad sam bila gore..Nisam ni rupu videla, o kojoj se govori da je na vrhu....ali su 2 kamere i jos neki mjerni uredjaji 'crkli' prema reportu grupe koja je vrsila mjerenja i 3 osobe su bile na vrhu 3 dana i vratile se zive i zdrave.:) to je moj osobni utisak vjerujem i onima koji pricaju drugacije.. no zasada drugima samo vjerujem postujuci njihove utiske ali ne znam da li je sve tako kako se prica o toj cudesnoj planini pogotovo on da je stara 500.000 godina i da je piramida umjetna gradjevina..mozda....

    ReplyDelete
  2. Ja stvarno ne razumem pojedine ljude koji veruju u to da je Rtanj piramida, gledam u njega svaki božiji dan već više od 30 godina, i bio sam preko 20 puta na samom vrhu, što danju. što noću, i nikad nisam video ni anomalije, ni faraone, ni vanzemaljce, ni bilo kakve druge gluposti koje propagiraju Nađfej i družina Duh Rtnja. Jedino što sam video na vrhu, je kolonija bubamara (sa ove su planete!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Bubamare su htonska bića, što će reći, deo naše mitologije (bubamara ‘’donosi’ goste"). Htonska bića su već nekakva božanstva, a božanstvima je mesto na vrhovima" ...

      Delete
    2. Ti si onda slep kod ociju....pa bas zato sto na piramidi ne raste nikakvo drvece vec samo mizerna vegetacija upravo dokazuje da je Rtanja piramida....ceo rtanj nije piramida znaci nije od podnozja planine vec negde od sredine....

      Delete
  3. a jedan od atributa Boginje Demetre (Pelaske Dagmatre) je i bubamara ....

    ReplyDelete